Medlemmar i Dreamgroup

Dreamgroup består av ett gäng kvinnliga företagare som stöttar och finns för varandra. Tillsammans driver de projektet Drömmarnas Hus och sprider information om projektet. Gruppen anordnar även event och tillställningar som genererar pengar till projektet Drömmarnas Hus.

Det finns många som stöttar och gör insatser för Drömmarnas Hus. Ju fler vi är desto mer kan vi hjälpa flickorna i Moldavien. Tveka inte att höra av dig till någon av medlemmarna i Dreamgroup om du behöver hjälp eller information.

Mia Börjesson

Mia Börjesson, socionom, certifierad coach och handledare, företag som heter ”Börjesson utbildning och Underhållning AB, skriver böcker, håller föredrag och har egen samtalsmottagning.

miaborje@gmail.com

Maya Rohdell

Maya Rohdell, teckenspråkstolk och utbildare, driver sitt eget tolk- och utbildningsbolag ’Rohdells Tolk & Språkkonsult AB’. Maya arbetar också som projektledare på Sveriges Dövas Riksförbund.

mrohdell@hotmail.com

Ulrika Hagby

Ulrika Hagby driver eget krukmakeri, ” Vilja krukmakeri” samt arbetar deltid på organisationen Reningsborg, där är hon handledare i olika projekt.

uhagby@gmail.com

Klara Rundblom

Klara är ungdomshandledare och jobbar dagligen med att motivera ungdomar genom att måla upp en ljus framtid och ge dem trygghet.

Liknande arbete görs på Drömmarnas Hus och det är därför Klara är med och driver projektet framåt.

klararundblom@yahoo.se

Malin Oest

Malin Oest delar sin tid mellan att vara organisationskonsult och moderator, facilitator och föreläsare. Som organisationskonsult hjälper Malin ledare att skapa företagskulturer präglade av engagemang, delaktighet och effektivitet.

Malin har varit samtalsledare för många typer av samtal.  Alltifrån personliga intervjuer på scen med P3 Guld vinnare till panelsamtal med kyrkliga ledare, styrelseproffs och barnpsykologer.

malin@huvudfoting.nu

Petra Orrbeck

Mia Edvardson

Mia är sångerska och sångpedagog. Hon driver dels egen verksamhet i firman ”miasång”, är anställd korist på Göteborgs konserthus och sångpedagog på musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg.

mia@mia-edvardson.se

Carina "Tullis" Zervakos